Close

3 Produse de dezinfectare pentru un mediu mai sigur

Astăzi vom discuta despre alte 3 produse de dezinfectare realizate de noi la Cool Promotions. Încercăm să rămânem focusați și mereu la curent cu ultimele noutăți pentru a vă oferi soluții accesibile și inovatoare împotriva COVID-19.

Economia trebuie să repornească, toți trebuie să ne întoarcem la o viață apropiată de cea de dinainte de pandemie, dar pentru asta este nevoie de produse precum cele pe care le vom prezenta astăzi, pentru a vă păstra clienții și angajații în siguranță oriunde merg sau lucrează.

Este foarte important să folosim dezinfectant, deoarece ne va proteja de toate virusurile, nu doar de COVID-19. Am creat aceste produse tocmai pentru a aduce sănătatea umană la un nivel mai înalt, așa cum ar trebui să fie în orice țară civilizată.

Ele nu ar trebui folosite NUMAI acum, ci întotdeauna, deoarece vor exista întotdeauna viruși, care ne pot pune viața și afacerile implicit în pericol și de aceea ar trebui să ne adaptăm obiceiurile, în special în spațiile publice, în funcție de produse precum acestea.

 

 1. Stație de dezinfectare

Previne răspândirea bacteriilor.

 • Stația de dezinfectare vine echipată cu un dispenser electric cu rezervor de 5 litri. Folosiți dezinfectant pentru igienizarea rapidă a mâinilor;
 • Are 3 compartimente, unul pentru dezinfectant, unul pentru șervețele și altul pentru reziduuri;
 • Dispozitivul poate fi amplasat în mall-uri, birouri, centre expoziționale, școli, spitale, bănci etc;
 • Dispune de o ușă care vă permite să înlocuiți rapid substanța dezinfectantă, cutia de șervețele sau sacul cu reziduuri.

 

 1. Vizieră

Este un produs care poate fi purtat de orice persoană care intră întotdeauna în contact cu un număr mare de oameni.

 • Dacă nu puteți suporta măștile sau nu le găsiți utile, puteți purta viziera indiferent dacă sunteți la magazin, la spital, la expoziții sau la serviciu;
 • Este reglabilă pe diferite dimensiuni;
 • Este o măsură de prevenire accesibilă, pe care o recomandăm oricărei persoane în această perioadă;
 • Ține locul produsului de dezinfectare când trebuie să lucrați.

 

 1. Lampă bactericidă UV-C

Dacă aveți o afacere într-un spațiu prin care trec mulți oameni în fiecare zi, atunci veți aprecia cu siguranță acest produs.

 • Sterilizarea eficientă a spațiilor de lucru crește încrederea angajaților și a clienților;
 • Conectată, lampa poate distruge până la 99,9% din bacterii în doar 8 minute;
 • Se bazează pe decontaminarea și dezinfectarea spațiilor și obiectelor;
 • Radiația UVC are rolul de a steriliza orice spațiu public sau privat.

 

Aceste produse sunt realizate și adaptate în conformitate cu cele mai exigente cerințe, pentru siguranța deplină a angajaților și clienților oricărei companii.

Pentru orice activitate este nevoie de siguranță, de aceea folosim un dezinfectant de calitate, integrat în produse care pot fi amplasate în orice spațiu public.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la adresa [email protected]

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *